Bruidsstyling

Gefeliciteerd met jullie aanstaand huwelijk!

Welkom bij Wendy's Beauty & Nails.

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn diensten. Voor een complete look ben je bij mij aan het juiste adres. Graag verzorg ik uw bruidskapsel en bruidsmake-up op locatie. Bruidsnagels doe ik gebruikelijk in de week van de trouwdatum in mijn salon te Scherpenzeel of Doetinchem

Als de boeking definitief is, maken we een afspraak voor een proefsessie. Op deze manier kunnen we samen bekijken wat bij u en uw dag past! Gebruikelijk plan ik een proefsessie 4-6 weken voor de trouwdatum. 

Mocht u last-minute besluiten toch te gaan voor een bruidskapsel of bruidsmake-up ook dit is mogelijk! We zullen dan gaan kijken naar de beschikbaarheid.

Touch-up of tweede stijl?

 Je kunt kiezen voor een touch-up, ik kom dan na het diner langs om jouw bruid visagie en bruidskapsel na te lopen en dit bij te werken, mocht u geen touch-up willen dan is er de mogelijkheid make-up bij te kopen, om zelf nog even bij te kunnen werken. Een touch-up duurt ongeveer 20 minuten.

 

Zelfs een compleet andere stijl is mogelijk als je bijvoorbeeld voor het avondprogramma (feest) een andere (kleding)stijl kiest dan overdag tijdens de ceremonie(s).

Familie & Gasten

Willen jouw naaste familie en gasten ook graag voorzien worden van visagie en hairstyling, behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden?

Wilt je meer informatie of een prijsopgave klik op de contact button hieronder.

Benieuwd naar de ervaringen van andere bruiden?

Bruidskapsels

Op de trouwdag kom ik voor uw bruidskapsel,- en make-up aan huis of op locatie.

O.A. werkzaam in:

Scherpenzeel, Woudenberg, Barneveld, Leusden, Amersfoort, Utrecht, Culemborg, Renswoude, Ede, Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, België, Duitsland,

 

Staat jou plaats er niet tussen geen probleem ik werk in heel Nederland (Europa) 

Bezoekadres

Aragon 25

7007 MX

Doetinchem

0644197770

info@wendysbeautynails.nl

KVK 59560509

BTW ID NL001557532B46

Volg ons via: